Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας και Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας

Προσωρινά εκτός λειτουργίας, θα σας ενημερώσουμε για την επαναλειτουργία του παιδότοπου - Party's απο 15 Σεπτεμβρίου

Στοιχεία Ενδιαφερόμενου

Πληροφορίες για το Πάρτυ

Έλεγχος Ασφάλειας

Το κατάστημα GOODY’S Παραδείσου Αμαρουσίου ξεκίνησε την λειτουργία του τον Οκτώβριο του 1998 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της αλυσίδας, με κλασσική αρχιτεκτονική που κυριαρχεί το πυρότουβλο, το μέταλλο και το ξύλο. Χωρίζεται σε τρία επίπεδα.
Στο ισόγειο μπορείτε να βρείτε τον χώρο εξυπηρέτησης πελατών για παραγγελίες εντός και εκτός καταστήματος, καθιστικό για να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας καθώς και μία καταπράσινη αυλή. Υπάρχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ καθώς και ειδικό W.C.
Στο υπόγειο υπάρχει ο βασικός χώρος υγιεινής των πελατών W.C.
Στον α’ όροφο πέραν του καθιστικού που είναι σχεδιασμένος για τις ανάγκες οικογενειών, διαθέτουμε ΔΩΡΕΑΝ έναν από τους μεγαλύτερους παιδότοπους που υπάρχουν σε καταστήματα Goody’s περίπου 100τμ (50τμ παιχνίδoκατασκευή σε δυο επίπεδα + 50τμ ελεύθερος χώρος ), παιδικό w.c και έναν ξεχωριστό μεγάλο χώρο προσαρμοσμένο για παιδικές εκδηλώσεις (έως 120τμ) με μπαλκόνι και πανοραμική θέα στην Λ. Κηφισίας.

Σχετικά

Το κατάστημα GOODY’S Παραδείσου ξεκίνησε την λειτουργία του τον Οκτώβριο του 1998 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα καταστήματα της αλυσίδας.
Περισσότερες Πληροφορίες...

Ώρες Λειτουργίας

ΔΕ-ΠΑ 10πμ - 12μμ
ΣΑ-ΚΥ 11πμ - 12μμ
Πάρτυ ΔΕ-ΠΕ 5μμ - 9μμ
Πάρτυ ΠΑ-ΚΥ 10πμ - 9μμ
Πάρτυ Αργίες 10πμ - 9μμ

Ακολουθήστε μας

Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Paradise Party, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.